Our Story

Elke dag maken we tientallen keuzes over onze beauty routine. We beschermen onszelf tegen de zon, we wassen ons haar en smeren meervoudig crèmes op ons gezicht. Hierbij denken we na over budget, de ingrediënten en wat het beste past bij ons als persoon.

Bij Lotfi helpen wij graag bij deze keuze. Wij geloven in haarstyling en haarverzorging die bij jou past en met de nadruk op de natuurlijke schoonheid. Ook geloven we in duurzame luxe voor iedereen.

De producten zijn samengesteld uit alleen de beste, duurzame ingrediënten. Daarbij wordt alles op Nederlandse bodem geproduceerd. Productie in ons eigen land is belangrijk, want zo beperken we het transport van onze producten en dragen we een steentje bij aan het milieu.

Wij streven dag in dag uit naar een gezonde balans, waarbij het uitgangspunt is om de natuurlijke schoonheid te benadrukken zonder het gebruiken van schadelijke stoffen. Onze producten moeten veilig zijn, beschermend en zo natuurlijk mogelijk.

 

Lotfi bestudeert al vijftien jaar als hairstylist nauwkeurig de haarindustrie en laat zich vooral door zijn klanten inspireren. De klant staat centraal en samen kiezen we voor een passende styling en verzorging. Lofti’s perspectief op schoonheid is eerlijk en oprecht. Haar moet authentiek zijn, dus kijkt hij samen met de klant naar de natuurlijke uitstraling en combineert deze met hedendaagse trends. Hierdoor weet hij voor elke klant een eigen, maar vooral treffende haarstijl te creëren. Goed knippen, dat kunnen veel kappers, maar haar zo knippen dat het perfect past bij de uitstraling en persoonlijkheid van de klant, dat kan Lotfi als geen ander.

 

Met een grote liefde voor haar, duurzaamheid en zijn jarenlange kapperservaring werd al snel duidelijk dat een betaalbare, luxe en duurzame productlijn miste. De klant heeft recht op de beste verzorging in de salon, maar ook hierbuiten. Het kappersgevoel, maar dan thuis.

 

“Ik wilde niets liever dan een collectie betaalbare luxe producten ontwikkelen. Met respect voor de natuur. Producten waarmee iedereen van het heerlijke kappersgevoel ook thuis nog kan nagenieten.”

Lotfi

 

Een goede haarverzorging hoort dan ook thuis in de dagelijkse beauty routine. Met zijn eigen hair care lijn, Lofti Amsterdam, ontwikkelt Lofti producten die de natuurlijke schoonheid van de klant benadrukken, mét respect voor moeder natuur. Ze voeden en verzorgen en zijn als het ware een health food, maar dan voor het haar.  

Veel bekende, trendsettende Nederlanders behoren inmiddels tot Lotfi's vaste klantenkring, zoals: dj/model Dave Roelvink , miss universe Netherlands Yasmin Verheijen, rapper Lil' Kleine, interieurstylist Eric Kuster en musicalster Anouk Maas. Zelfs een internationale ster als Hiphop-icoon Xzibit brengt, als hij in Nederland is, een bezoek aan LOTFI.