Lotfi Amsterdam introduceert een eigen productlijn!

Als hairstylist ‘van onder andere Ali B., Dave en Donny Roelvink, Lil Kleine en nog vele andere’ weet ik als geen ander hoe belangrijk goede styling producten zijn. Na jarenlange ervaring met een breed scala aan styling producten die het net niet helemaal waren, is de ambitie om zelf een productlijn te ontwikkelen ontstaan. Met succes zijn de eerste twee producten van Lotfi Amsterdam ontwikkeld en vanaf nu verkrijgbaar.

@lotfihairstylist the best!

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Onze haarproducten

Molding Cream

Pomade

Wat vinden onze klanten

Als hairstylist ‘van onder andere Ali B., Dave en Donny Roelvink, Lil Kleine en nog vele andere’ weet ik als geen ander hoe belangrijk goede styling producten zijn. Na jarenlange ervaring met een breed scala aan styling producten die het net niet helemaal waren, is de ambitie om zelf een productlijn te ontwikkelen ontstaan. Met succes zijn de eerste twee producten van Lotfi Amsterdam ontwikkeld en vanaf nu verkrijgbaar.

Heel erg goed. Word niet hard waardoor je je haar meerdere keren op een dag kan stijlen👍🏽

Davy Verstraaten

Erg enthousiast over de molding cream. Makkelijk te gebruiken en je haar wordt er niet vet van. Spoelt ook goed uit. Zeker een aanrader!

Jouke

Al vanaf het begin trouw aan Lotfi zijn producten. De molding cream gaat overal mee naartoe en wanneer je noodgedwongen een ander product gebruikt weet je weer waarom je de molding cream hebt aangeschaft!

J.

Geweldige producten! Geeft een mooie natuurlijke stevigheid!

Tijmen Brinkman

Snelle levering, de molding cream ruikt erg lekker!

Sander

Mijn jongens gebruiken de pomade en de molding cream en willen niks anders in hun haar! Top producten!

Brigitte Meijer

Beste haarproduct die ik heb gehad, niet vet, de hele dag restylebaar dus je haar zit altijd top. Is ook makkelijk uitwasbaar en blijft niet zitten na het douchen.

Mitch

Perfect!

Ayhan

Dit product werkt super geeft me hold zonder de wetlook van gel. Het ruikt ook super ! Ik kan het iedereen aanbevelen ! #LOTFIdekappergap!

Frank

De meeste producten hebben moeite om mijn haar goed in model te houden, worden keihard of heel vet. Sinds kort gebruik ik de molding cream en pomade. De pomade maakt het haar wat steviger t.o.v. de molding cream waar de moldijg cream het haar vooral weer lekker zacht houd zonder het vet te maken. Mijn voorkeur voor alledaags gebruik gaat naar de molding cream maar voor de wat onstuimigere dagen is de pomade zeer geschikt. Beide producten zijn makkelijk in gebruik en ruiken lekker fris. Van mij krijgen ze beide 5 sterren.

Herman

Gebruik nu een tijdje Molding Cream van Lotfi! Super product, wil niet meer iets anders. Me haar blijft perfect in model en het ruikt ook nog is lekker.

Giez Bergervoet

.

Kevin

Helemaal tevreden met de pomade! het product zorgt voor een perfecte styling en heeft een heerlijke geur.

Jan-Willem

Ik was mijn hele leven lang al op zoek naar een kapperszaak als die van Lotfi, in deze zaak wordt je altijd goed geknipt namelijk! Niet de ene keer goed en de andere keer mwa, Lotfi weet wat jij wilt en na een tijdje hoef je het niet eens meer uit te leggen. Bij binnenkomst altijd een kop koffie en een goede babbel, het is ongelofelijk hoeveel vaste gasten Lotfi bediend, en hij knipt ze nog steeds allemaal zelf! Top zaak en al vele jaren mijn vaste stek voor een “fresh haircut”. Altijd de allerbeste haarproducten waaronder nu zijn eigen LOTFI lijn, er is gewoon niets beters dan zijn product! Ondertussen komt mijn zoon hier ook trouwens al weer een paar jaar hahaha. Lotfi, vooral zo doorgaan gabber, wat een top zaak!!!

Maarten Jansen

Even fantastische kapper die nu ook zijn vakmanschap heeft gebruikt voor het ontwikkelen van zijn eigen haarstyling producten. Ik gebruik beide producten nu sinds drie weken en kan nu al niet meer zonder. Het ruikt lekker, is niet vet en is makkelijk uitwasbaar, klasse!

Harold de Vries

Ik gebruik nu twee maanden de moulding creme van Lotfi, hoef geen andere meer. Mijn haar blijft goed zitten en door de dag heen kan ik het gewoon weer in model brengen. Perfect middel!

Ron

Top spul👍🏽👍🏽

Stefan

Een top product, super snelle levering en echt een heel fijn product. Overigens ook een lekkere geur. Je smeert het op je handen, je handen een paar keer door je haar. Je laat het drogen en het zit meteen goed!!

Nick Verhagen

Top product! Vind het fijn dat ik een vraag kon stellen via de website en zo vervolgens een keuze kon maken welk haarproduct ik ging kopen!

Anthony

Zelden zo’n fijne molding crème gebruikt als die van lotfi!! Top product met dito service écht een aanrader 1e klas!!

Jurgen Cornelissen

Top producten Nadat ik de molding creme gebruik bestel ik niks anders meer

Donny

Heerlijke zachte molding cream die gedurende de dag je haar in shape houdt en brengt..... en daarbij ook nog eens lekker ruikt! Tevens goede en vriendelijke service bij de verzending.

Brent de Bruin

Uitmuntend , 2 uitstekende producten had niks anders verwacht lotfi is de beste hairstylist van de wereld en nu ook nog geniaal met door hem zijn eigen ontworpen molding Cream & pomade heerlijk voor in de zomer , echt top producten ! Voor ons geen ander product meer ! Top gedaan topper !!!

Adrie & Diego Moen

Vragen en / of opmerkingen?

Heb jij vragen en / of opmerkingen over onze producten, webshop of iets anders? Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op of stuur een mailtje naar info@lotfiamsterdam.nl